RUN THE SALE: Popusti od -25 % na odabrane proizvode -- days --:--:-- Kupi sada
Osobna recenzija: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Osobna recenzija: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 2 min. čitanja

New Balance predstavio je nove Sprint tenisice i imala sam ih priliku testirati za tebe!

New Balance predstavio je novu sprintericu. Još otkad je New Balance sportašica Sydney McLaughlin postigla spektakularni svjetski rekord u trčanju s preponama na 400 m u svojim NB sprintericama, ove su tenisice jako tražene među raznim tipovima sprintera.

Ja sam Djamila Böhm, njemačka prvakinja u trčanju s preponama na 400 m i, naravno, i htjela sam testirati najnovije NB sprinterice.

1

Dvije najvažnije značajke kad biram svoje sprinterice: težina i stanje potplata. 

NB PWR-X Spike sprinterica sjajna je u obama aspektima. Ova tenisica za natjecanja iznimno je lagana i ima jako izdržljiv potplat.

Naravno, tu je i pločica od karbonskog vlakna koja osigurava jako tvrdi potplat i čvrst, responzivan osjećaj pod stopalom. Usto, ova tenisica za natjecanja ima i FuelCell međupotplat sa snažnim svojstvima povrata energije koji pruža na svakom koraku. FuelCell pjena osjetno te gura naprijed tijekom trčanja s izmjenama tempa.

Ultralagano gornjište udobno je i na prvo nošenje.

2

Savršena za dionice od 60 m do 400 m s preponama i bez njih.

Klinovi su već integrirani u uniseks tenisicu i pružaju dobro prianjanje. Ukupno ih je šest. Ja inače volim kad ih je više, ali većina najnovijih modela različitih brendova sad ne nudi više od toga.

Ja sam striderica i dosta upirem svakim korakom, a imam prirodno dug korak. NB PWR-X Spike tenisica podržava ovaj stil trčanja i zato je savršena za mene za dionice od 60 m do 400 m s preponama i bez njih.

Kupi NB Spike ovdje!

 

 

 


SAVJETI O PROIZVODIMA