Loyalty program Top4Running Club

Učlani se u klub

Top4Running Club je vaša ulaznica u probrano društvo trkača, a sada vas pozivamo da počnete uživati ​​u našoj pažnji. Uđite i dobrodošli u klub.

Sigurno ste uz našu e-trgovinu često koristili riječi kao što su popust, kupon za popust, kod za popust. Budući da brinemo o našim kupcima, pokrenuli smo program vjernosti - Top4Running Club, i zahvaljujući tome nikada nije bilo lakše kupiti svoje omiljene komade na Top4Runningu po najboljoj cijeni na tržištu.

Kako to funkcionira? Jednostavno! Registrirajte se u Top4Running Club i uživajte u dodatnom klubskom popustu od 5% (odnosi se i na već snižene proizvode). Nakon registracije i prijave, aktivni kupon za popust će zasvijetliti na vašem profilu u odjeljku Moji kodovi za popust tako da ćete vidjeti sve cijene niže od ostalih.

T4R ClubI tu nije kraj. 
Mi ćemo vam prvi servirati sve što stigne u naše skladište. Kod nas ćete uvijek biti cijenjeni gost, uživajući u ponudi najboljih gadgeta za trčanje u kombinaciji s gomilom pogodnosti i promocija za trčanje.  

Tako ćete biti sigurni da je najveći popust na Top4Running upravo u vašoj košarici. Također ćete prvo biti obaviješteni o svim novostima, tako da nećete propustiti naše dodatne Top4Running kodove za vrijednost koja vam se sviđa a mi ćemo ispuniti vaše želje.

Zašto postati član? Evo nekoliko dobrih razloga:

  • Dobiti ćete dodatnih 5% popusta na trenutne cijene pri svakoj kupnji u Top4Running e-trgovini, koji je primjenjiv na gotovo čitav asortiman proizvoda.
  • Dobiti ćete povlašteni pristup ekskluzivnim vijestima i ograničenim proizvodima, što znači da ćete imati veće šanse da ugrabite svoju veličinu.
  • Posebne ponude i popusti samo za članove kluba

Ljubav prema trčanju raste s Top4Running popustom

Jedan od glavnih razloga zašto je trčanje toliko privlačno je njegova' jednostavnost, a ne toliki financijski zahtjevi. Međutim, baš kao što će prekrasna nova odjeća dodati novu iskru vašem danu, nova odjeća za trčanje koja dobro pristaje može podići vašu ljubav prema trčanju na višu razinu.

Top4Running (potražite nas i kao topforrunning ili running top) dom je svim trkačima - uopće nije važno volite li trčati u gradu, na terenu ili na ovalu. Opremite se tenisicama za trčanje, odjećom i dodacima koji će vam pristajati kao saliveni i poslužit će vam upravo onako kako zamislite.

Popusti do 60%

Osim što svaki dan snižavamo ostale proizvode (trenutno ćete ih kod nas pronaći više od 3000, uz popuste do 60%); imate priliku ostvariti još veći popust na trčanje.

Kako se registrirati za Top4Running Club?

To je tako lako. Jednostavno se registrirajte izravno na ovoj stranici pomoću gumba "Postani član".

Kako mogu primijeniti 5% popusta za članove?

Popust ćemo automatski dodijeliti e-mail adresi koju ste registrirali u Top4Running Club. Tada ćete moći vidjeti da je popust aktivan u vašem korisničkom profilu na Top4Running u "Moji kodovi za popust" odjeljku. Imati ćete pristup gotovo svim proizvodima po klupskim cijenama, a to je uvijek dobra ideja, zar ne?

Koliko dugo mogu biti član kluba, kako mogu obnoviti ili otkazati članstvo?

Članstvo traje 365 dana. Svojim članstvom možete upravljati u svom korisničkom profilu. Sudjelovanje u klubu je dobrovoljno i možete ga otkazati u bilo kojem trenutku putem poveznice u e-mailu ili putem poveznice na svom korisničkom računu.