5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član

Program vjernosti Top4Running Club

Ne želite propustiti ovu trkačku zajednicu. Sve o čemu se šuška oko nas poslužit ćemo vam točno pod nosom. U našim krugovima ćete uvijek biti rado viđen gost, uživajući u vrtlogu najboljih uređaja za trčanje u kombinaciji s hrpom pogodnosti, popusta i promocija.

Top4Running Club je vaša ulaznica u probrano društvo trkača, a sada vas pozivamo da počnete uživati ​​u našoj pažnji. Uđite i dobrodošli u klub.

T4R Club

Zašto postati član? Evo nekoliko dobrih razloga:

  • Dobiti ćete dodatnih 5% popusta na trenutne cijene pri svakoj kupnji u Top4Running e-trgovini, koji je primjenjiv na gotovo čitav asortiman proizvoda.
  • Dobiti ćete povlašteni pristup ekskluzivnim vijestima i ograničenim proizvodima, što znači da ćete imati veće šanse da ugrabite svoju veličinu.
  • Posebne ponude i popusti samo za članove kluba

Kako se registrirati za Top4Running Club?

To je tako lako. Jednostavno se registrirajte izravno na ovoj stranici pomoću gumba "Postani član".

Kako mogu primijeniti 5% popusta za članove?

Popust ćemo automatski dodijeliti e-mail adresi koju ste registrirali u Top4Running Club. Tada ćete moći vidjeti da je popust aktivan u vašem korisničkom profilu na Top4Running u "Moji kodovi za popust" odjeljku. Imati ćete pristup gotovo svim proizvodima po klupskim cijenama, a to je uvijek dobra ideja, zar ne?