5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
pic

O nama

Top4Running je dom svih trkača. Nije važno trčiš li po gradu, na stadionu ili šumskoj stazi, mi ćemo te opremiti obućom za trčanje koja će ti pristajati kao salivena i ispunit će sve tvoje potrebe. Osim toga, kod nas se možeš i odjenuti od glave do pete u trendi funkcionalnu odjeću za trkače u kojoj će osvajanje novih kilometara biti još veći užitak. Naravno da ti ne smije nedostajati ni druga oprema poput ruksaka i sve omiljenijih sportskih satova. A zato što vjerujemo da je kvaliteta važna, u ponudi imamo samo najmoderniju i najkvalitetniju opremu provjerenih svjetskih brendova, zagarantirano. Postoji milijun razloga zašto trčimo i milijun načina na koje trčimo. Vjerujemo da bez obzira trčiš li kako bi oborio svjetski rekord, ili samo za zabavu, na atletskom stadionu, ili u prirodi, sam, ili u društvu, redovito, ili samo povremeno, sve bi nas trebala povezivati jedna stvar - radost trčanja. Kao iskusni tim trkača znamo što takva radost donosi i zato je želimo još više produbljivati i širiti dalje. Da nas trči još više, da bismo bili sve bolji i da nam trčanje nikada ne dosadi.

Povijest TOP4SPORT-a

2010

Osnivamo Top4Sport i započinjemo suradnju s Nike-om.

2011

Počinjemo surađivati s prvoligaškim klubovima.

2012

Pokrećemo specijalizirani nogometni web-shop Top4Football.

2013

Pokrećemo web-shopove Top4Running i Top4Fitness.

2014

Otvaramo Top4Football trgovinu u Pragu - najmoderniju specijaliziranu nogometnu trgovinu u srednjoj Europi. Surađujemo s više od 100 klubova od prve lige do općinskih natjecanja.

2015

Širimo se na Slovačku. Top4Football trgovina otvorena u Bratislavi. Premium Top4Running trgovina otvorena u Pragu. Započinjemo suradnju s Češkom atletskom federacijom.

2016

Postajemo partner slovačke nogometne reprezentacije.

2017

Širimo se u Mađarsku i Rumunjsku. Surađujemo sa 7 prvoligaških klubova iz Češke i Slovačke.

2018

Širimo se u Njemačku, Austriju i Španjolsku.

2019

Top4Sport postaje ponosni član 11TeamSports grupacije - najvećeg distributera nogometne opreme u Europi.

Prodavaonice