END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda -- days --:--:-- Kupi sada
Nova ASICS Trail kolekcija

Nova ASICS Trail kolekcija

26. 2. 2021 4 min. čitanja

Čvrsta stopala, za off-road avanture.

Zastanite na trenutak, udahnite, i upijte sve oko sebe. Trčanje u prirodi je jedinstveno iskustvo. To je prilika da se ponovo povežemo s okolinom i usporimo misli. Međutim, slobodno lutati možete samo kada ste sigurni da vas pouzdana tehnologija podržava pri svakom koraku. Stoga se ASICS udružio sa stručnjacima za trail trčanje kako bi dizajnirali odjeću i obuću koja će vam pomoći da savladate izazov svakog terena.
Nova kolekcija trail tenisica uključuje TRABUCO-MAX i GEL-TRABUCO 9.
Bez obzira na vrijeme, ili teren, ove tenisice obećavaju neusporedivu trakciju i grip. Što znači da ćete biti spremni uhvatiti sve one panoramske poglede, a sa stopalima čvrsto na zemlji um će vam moći slobodno lutati.

 

 

TRABUCO MAX

TRABUCO MAX na trailu ima funkcionalnu trakciju, amortizaciju, i energetsku efikasnost. Ove tenisice pružaju sigurni grip, kako bi bilo gdje trčali bez brige i samim time su prikladne za sve trail trkače.
ASICSGRIP guma ima neusporedivu trakciju na svakom terenu - pa čak i najskliskijem. Čepovi potplata za uzbrdice i nizbrdice povećavaju vam okretnosti za sve buduće trail trkačke avanture.
GUIDESOLE tehnologija opruga u predjelu prstiju s pločom koja pruža dodatnu čvrstoću prednjem dijelu stopala osigurava pravilan prijenos težine i pokreće stopalo prema naprijed. Ova tehnologija pomaže smanjiti fleksiju/ ekstenziju te potrošnju energije u zglobnim komponentama gležnja, uključujući mišiće i tetive što znači da može smanjiti potrošnju energije i poboljšati učinkovitost.
Dodatna FLYTEFOAM tehnologija je smještena ispod pete i prednjeg dijela stopala kako bi pružila izvrsnu amortizaciju i apsorpciju udarca na trailu. Ova pjena je također lakša i postojanija od tradicionalnih pjenastih međupotplata.
Tenisice su također opremljene gaiter sistemom koji osigurava da vam kamenčići ne ulaze u cipele. Štoviše, posebne vezice omogućavaju da se tenisice lako i brzo obuju i izuju.
Tražite tenisice sa savršenom kombinacijom gripa i amortizacije udarca? Uglavnom trčite trail i ponekad se natječete u ultra-utrkama? Ona su ove tenisice savršen izbor za vas.

 GEL-TRABUCO 9

GEL-TRABUCO™ 9 tenisice su redizajnirane od A do Ž kako bi potvrdile da su sveobuhvatan trail heroj. Izgrađene su za širok spektar trkača koji žele postojane tenisice za zahtjevne trail terene s mješavinom amortizacije, udobnosti i trakcije.
Ove tenisice su također opremljene ASICSGRIP potplatom i FLYTEFOAM tehnologijom, ali za razliku od TRABUCO MAX modela, imaju integriranu ploču za zaštitu od kamenja. Dizajn ima fleksibilnu konstrukciju koja štiti stopalo od oštrih krhotina kamenjara.
Osim toga, korištena je GEL TEHNOLOGIJA umjesto GUIDESOLE opcije upotrebljene kod TRABUCO MAX modela. Ovaj materijal za amortizaciju nalazi se pod petom kako bi smanjio udarac pri kontaktu stopala s podlogom.
DUOMAX sustav potpore osigurava stabilnost pri trčanju, smješten u središtu potplata pruža dodatna čvrstinu što sprječava stopalo da se previše rotira prema unutra (pretjerana pronacija). 
Ovaj model je za entuzijastične trail trkače koji traže robusne tenisice koje će im pružiti potporu i udobnost.
 
Kada osjetite nagon za lutanjem - trebate grip kojem možete vjerovati. Otkrijte gdje vas off-road staze mogu odvesti s ovom novom kolekcijom: Pohrlite s GEL-TRABUCO 9 ili probajte TRABUCO MAX za nenadmašan grip, čak i za najzahtjevnije terene.
A da bi upotpunili odjevnu kombinaciju, pogledajte kolekciju odjeće iz ASICS-a.

Odmah nabavite svog vjernog pratioca za trail avanture.

Lisa Felicitas - Top4Running ambassador