5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

15. 6. 2022 2 min. čitanja

Najbrže Nikeove tenisice, tenisice u kojima je Eliud Kipchoge senzacionalno oborio dugogodišnji maratonski rekord od 2 sata upravo su dodatno poboljšane, i to u suradnji sa samim Kipchogeom! Predstavljamo vam nove Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

Najbrže Nike tenisice u kojima je Eliud Kipchoge senzacionalno oborio dugogodišnji maratonski rekord od 2 sata upravo su dodatno poboljšane, i to u suradnji sa samim Kipchogeom! Predstavljamo vam nove Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

Kupi sada

U skladu s prototipovima, novi model tenisica dolazi u snježno bijeloj boji. A upravo Top4Running tim je imao ekskluzivnu priliku sudjelovati u testiranju tenisica prije njihovog dolaska u prodaju. Ukratko, sve što imamo za reći je da jednom kada probate ovaj model, više nikad nećete htjeti obuti svoj stari par tenisica za trčanje!

Kako bismo testirali nove Nike Air Zoom Alphafly NEXT%  2 tenisice na djelu, sastali smo se sa olimpijcem, četverostrukim francuskim prvakom na 800 metara i Nike sportašem - Benjaminom Robertsom. 

 Pitate se čemu toliko uzbuđenje? 

Kao i prethodni model, Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 ima deblji, ali laganiji potplat koji pruža optimalnu kombinaciju udobnosti i brzine.

ODSKOČITE U RITMU - Zoom Air jedinice i ultra-lagana ZoomX pjena osigurava Nikeov sustav amortizacije s dosada najvećim povratom energije i najviše odskočnosti pri svakom koraku. Tanki, gumeni potplat nudi odlično prianjanje, dok ultra-lagana ZoomX pjena ne samo da poboljšava odskočnost već i olakšava prijenos težine s pete na prednji dio stopala.  

OSTANITE SVJEŽI, NA DUŽE STAZE - Ultra-lagana ZoomX pjena je izuzetno odzivna! Stvorena je za brzinu, ali jednako tako i pruža udobnost kad je to najjpotrebnije- čak i u zadnjim kilometrima maratona!

NASTAVITE TRČATI - Posebna karbonska ploča osigurava izuzetan osjećaj koji vas gura prema naprijed u svaki slijedeći korak. Daje vam osjećaj propulzivnosti i omogućuje glatku tranziciju. Širi potplat na području pete i prednjeg dijela stopala osigurava dodatnu stabilnost, tako da sa većom sigurnošću možete savladavati sve zavoje na stazi.  

2

 

 


NOVOSTI O PROIZVODIMA