Mizuno Wave Rebellion Pro: nove kraljice supertenisica

Mizuno Wave Rebellion Pro: nove kraljice supertenisica

17. 1. 2023 2 min. čitanja

Nova tenisica stiže u Mizuno obitelj. Saznaj sve najvažnije detalje prije nego što krene u prodaju 19. veljače.

Tri ključna elementa: lakoća, pristajanje, responzivnost!

Nove Mizuno supertenisice dizajnirane su za trkače koji tijekom maratona koriste prednji i srednji dio stopala. Visina đona iznosi 33 mm / 39 mm, a težina 220 g. Savršena tenisica za tvoj sljedeći maraton bit će u prodaji od 19. veljače.

Najvažnije činjenice:

Gornjište tenisice iznimno je lagano s laganom izrađenom mrežom dizajniranom posebno za Rebellion Pro. Dvije rupice za vezice drže jezik na mjestu čak i na dulje staze. Zahvaljujući uklonjenom petnom dijelu, tenisica na peti i gležnju pristaje kao čarapa. Pruža ti najbolju moguću potporu kad ti se noge umore.

1

Svrha je potplata udobno te pogurati prema naprijed i osigurati snažan povrat energije. Zato su korištene različite Mizuno tehnologije kako bi ti pružile najbolju potporu na svakom koraku. Tu je najprije Mizuno Wave najlonska pločica ojačana ugljenom. Izrađena je od 30 % karbonskog vlakna i 70 % najlonskog vlakna. Cilj je bio proizvesti pločicu koja je istovremeno i lagana i stabilna te pruža najveću moguću potporu. Također, Mizuno je za gornji i donji međupotplat koristio Mizuno Enerzy lite + tehnologiju. Ona osigurava mekoću prilikom trčanja zahvaljujući ojastučenju i brojnim malim rupicama na dnu. Puno lakše i mekše od Mizuno Enerzy lite tehnologije.

G3 vanjski potplat osigurava odlično prianjanje na različitim površinama.

Budi u tijeku s novostima iz svijeta tenisica za trčanje na top4running.hr.

Kupi svoje tenisice za trčanje!

2


NOVOSTI O PROIZVODIMA