5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
ASICS Superblast - Recenzija ambasadora

ASICS Superblast - Recenzija ambasadora

8. 12. 2022 2 min. čitanja

Trčite na drugoj razini s novim ASICS Superblastom. Naš ambasador Leon govori o najnovijoj ASICS tenisici za trčanje i o tome što čini razliku u odnosu na ASICS Novablast i Metaspeed Sky +

ASICS Superblast: Prvi dojam! 

Kad sam prvi put obuo tenisice, odmah sam primijetio tri stvari.
1) ASICS Superblast je izuzetno lagan.
2) ASICS Superblast izuzetno dobro pristaje - vrlo je udoban na nozi i nije ni prevelik ni premalen.
3) Materijali ASICS Superblast su vrlo kvalitetni i osjećate se ugodno u ovim tenisicama za trčanje.

ASICS Superblast: Što čini razliku? 

ASICS Superblast pruža značajan efekt trampolina pri svakom koraku. Ovo je puno više izraženo nego kod ASICS Novablast. Novi Superblast nije hiperposkočan, ali daje osjećaj glatkog trčanja koji apsorbira neravnine i dobro prelazi u propulziju prema naprijed. Nadalje, tenisica osigurava da se osjećate puno svježije čak i na dužim trkama kasnije, tako da i dalje imate snažan i energičan osjećaj trčanja dugo vremena. To svaki trening čini još zabavnijim!

ASICS Superblast: Recenzija nakon 2 tjedna!

Novi Superblast iz ASICS-a je vrlo dobra tenisica za trening, koja je po mom mišljenju posebno dobro napravljena za dugotrajno trčanje kao i za brze, duže tempo treninge. Ali također i za trčanja za oporavak, Superblast je odličan suputnik za uštedu energije. Zahvaljujući udobnoj amortizaciji, uvijek imate osjećaj potpore i izbjegavate ozljede, čak i pri velikom volumenu treninga.

Za početnike u trčanju, ASICS Superblast je također odlična trkaća tenisica i pomoći će u postizanju novih najboljih vremena.

Nabavite najnovije ASICS tenisice za trčanje - ASICS Superblast - sada na top4running.hr

Kupi sada!


SAVJETI O PROIZVODIMA