MID SEASON SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
Asics Sunrise Red

Asics Sunrise Red

13. 1. 2021 2 min. čitanja

Pokrenite tijelo. Uzdignite um.

Teško da ijedna kampanja u trkačkom sektoru prođe bez sadržaja poput "trčite još brže" ili "trčite još dalje". Većinu vremena radi se o tenisicama koje vas čine bržima uz pomoć nove tehnologije ili vam omogućava da trčite na duge staze. Nova Sunrise Red kolekcija iz Asicsa skreće trkačima pozornost na nešto drugo, zapravo nešto mnogo bitnije.

Više kretanja za mentalno zdravlje

S početkom 13. siječnja, Asics predstavlja čitav paket tenisica za trčanje u novom Sunrise Red stilu. Tu su Novablast, Gel-Nimbus 23, Gel-Kayano 27 i Gel-Cumulus 22 u upečatljivoj narančastoj nijansi nadahnutoj izlaskom sunca.
Ta poveznica nije tu bez razloga: izlazak sunca kao simbol nade osigurava pozitivno razmišljanje i motivaciju za kretanje čak i u tmurnim vremenima. Tu Asics premošćuje jaz između vježbanja i mentalnog zdravlja - srž ove kampanje.

Čak su i drevni Rimljani prepoznali poveznicu između aktivnog života i mentalnog zdravlja. Pod parolom "anima sana in corpore sano" (u zdravom tijelu zdrav duh), Asics želi naglasiti pozitivan utjecaj fizičke aktivnosti na um sa Sunrise Red paketom i motivirati ljude na vježbanje uz sve blagodati koje s tim dolaze.

Budimo realni, svaki trkač zna kakav je osjećaj kada mu se um malo po malo razbistrava sa svakim dodatnim korakom.

Kupi

sunrise red

Napravite dobro djelo uz #SunriseMind

Trčanjem u zoru, možete ne samo napraviti nešto dobro za sebe, nego i podržati plemenitu akciju u procesu. Za svaki trkački selfie objavljen na društvenim medijima uz hashtag #SunriseMind, Asics će donirati dvije funte humanitarnoj organizaciji "Mind" za mentalno zdravlje u sportu.

E sada je na vama red: postavite budilice za sutra ujutro, navucite trkačke tenisice (po mogućnosti u Sunrise Red boji) trčite prema izlasku sunca.
Vaše tijelo će vam biti zahvalno - i fizički i mentalno.

Prati #SunriseMind kampanju