MID SEASON SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
Adidas Adizero Adios Pro- najbrži ADIZERO ikad u novoj, živoj boji!

Adidas Adizero Adios Pro- najbrži ADIZERO ikad u novoj, živoj boji!

30. 11. 2020 2 min. čitanja

Nabavite puno vrhunske tehnologije za novi osobni rekord.

Adios, neprijatelji. Hvala, adidas. To je zasigurno pomislila trkačica Peres Jepchirchir kad je prešla ciljnu liniju RunCzech ženskog polumaratona 5. rujna 2020. nakon 1 sata, 5 minuta i 34 sekunde. Pobjednica i nova svjetska rekorderka.

To izvanredno vrijeme sada krasi njene Adizero Adios Pro: nove rekorderske tenisice iz adidasa. Ovog puta, 3 linije na materijalnu gornjišta imaju dizajn koji postupno blijedi kako bi dočarao osjećaj brzine, a taj osjećaj je upravo ono što ova laka i reaktivna tenisica nudi.
 

_

 

_

 

_

 

 

Karbonska ploča, karbonske šipke, Litestrike pro pjena, inovativni međupotplat, ekstremno lagano gornjište od Celermesh materijala - sve novo, sve poboljšano. 

Sa samo 225 grama, Adizero Adios Pro su lagane i to uglavnom zbog laganog materijala gornjišta i najlakše pjene za amortizaciju u povijesti adidasa. Celermesh gornjište je fleksibilno i prozračno, dok još uvijek pruža potporu. U kombinaciji s Lightstrike Pro amortizacijom, postignuto je optimalno očuvanje energije uz minimalnu težinu, što znači udobnost nošenja bez presedana.

Inovativna jezgra ove rekorderske tenisice je u području prednjeg dijela stopala: Energyrods. Ovo je 5 međusobno povezanih šipki prožetih karbonskim vlaknima. One imitiraju oblik metatarzalnih kostiju i podržavaju anatomski ispravan i energetski učinkovit pokret.
 

fsdfdfsd

Osim toga, inovativna ploča od najlona i karbonskih vlakana je smještena u području pete.  Ovo pomaže pri kontroliranju udarne sile na gležnjevima.
 
Ova kombinacija novih tehnologija rezultira najbržim Adizero tenisicama ikad.

_

 

_

 

_

 

 

Zanima vas kakav je osjećaj trčati vraški brzo? Onda ih kupi sada. Dostupne količine su ograničene, a sigurni smo da ne želite da vaša konkurencija ima prednost pri sljedećem natjecanju.

Kupite sada