END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda Kupi sada
Valencia Maraton 2022 Sažetak

Valencia Maraton 2022 Sažetak

12. 12. 2022 2 min. čitanja

4. prosinca ponovno smo uživali u fantastičnom trkaćem vikendu s našim ambasadorima. Španjolska je bila zemlja, a Valencia grad trčanja. Pročitajte naš sažetak nevjerojatnog maratona u Valenciji 2022.

Zašto se svi profesionalni trkači žele natjecati na maratonu u Valenciji? Naravno da bi bili brži. Jedna od najbržih staza u Europi, gdje svatko želi oboriti svoj rekord.

Valencia Marathon

Go Faster. Together.

Sletjeli smo s velikom skupinom naših ambasadora koji su bili spremni suočiti se s još jednim velikim izazovom - maratonom u Valenciji 2022. 

Kako bismo započeli ovo nevjerojatno putovanje, zajedno smo odradili Shake Out Run kroz Valenciju, bolje upoznali grad i podijelili atmosferu maratona sa svim ostalim trkačima.
Valencia Marathon 2
 

Priprema - pozor - sad 


Samo nekoliko sati kasnije... došao je dan! Maraton je pred vratima i ako niste nervozni, niste spremni... ali mi smo bili!
U 8:15 sati najbrži atletičari počeli su davati sve od sebe, a kao što znamo: u maratonu se svašta može dogoditi! No naši su ambasadori uživali u svakom kilometru i borili se za novi osobni rekord!

Valencia Marathon 3

Valencia - Najbrži grad u Španjolskoj


Kelvin Kiptum pobijedio je u muškoj utrci za 2:01:52 
Ali to nije sve: treći najbrži čovjek na svijetu, novi rekord staze na maratonu u Valenciji i najbrži debi u maratonu ikada. Jednostavno WOW!
U ženskoj utrci Amane Beriso također je pobijedila s vremenom doista svjetske klase (2:14:57). 

Valencia Marathon 4Istina je: Ako tražite savršeno vrijeme za maraton u prosincu i ravnu, brzu stazu na kojoj možete postići svoj osobni rekord, Valencia maraton je vaša utrka.

Pogledajte tenisice prvaka

Pogledaj modele