END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda Kupi sada

Top4Running Club: Opći uvjeti i odredbe

Top4Running Club (u daljnjem tekstu Klub) je program vjernosti dizajniran za kupce Topforsport s.r.o., sa sjedištem u Bešůvka 810/19, Brno – Žebětín, 641 00, OIB: 29213291, PDV ID br.: CZ29213291, tvrtka je upisana u Registar tvrtki koje vodi Regionalni Sud u Brnu, odjeljak C, ulomak 66187. (u daljnjem tekstu Topforsport). Ovaj program pruža vanredne pogodnosti za stalne kupce internetske trgovine Top4Running.hr. Kupci postaju članovi Kluba na temelju svoje slobodne volje, koju izražavaju pristankom na registraciju ili bilo kojim izrazom svoje slobodne volje koja je propisana zakonom. Top4Running Club: Opći uvjeti i odredbe čine nerazdvojni dio registracije.


1. Top4Running Club članstvo

Svaka fizička osoba starija od 18 godina s kontakt adresom u Republici Hrvatskoj koja se slaže s Uvjetima i odredbama može postati članom Kluba, a kupci mogu početi koristiti pogodnosti Kluba odmah nakon što se uspješno registriraju.
 
Kupac postaje članom Kluba ako ispunjava uvjete programa vjernosti unutar svog korisničkog računa, što mu omogućuje uživanje u svim ponuđenim pogodnostima.
Član Kluba ima pravo koristiti popuste za robu i usluge u internetskoj trgovini Top4Running.hr. Topforsport zadržava pravo utvrditi robu i usluge koje su obuhvaćene programom Kluba, kao i njegove ugovorne strane.


2. Pristup osobnom računu Top4Running Cluba

Članu Kluba pružit će se podaci za prijavu njegovom računu na www.Top4Running.hr, gdje se njihovi osobni podaci tada mogu ažurirati. Podaci za prijavu su identični za sve internetske trgovine Topforsporta, tj. Top4Running.hr & Top4Fitness.hr. 
Ako član posumnja da su njegovi podaci otkriveni trećoj strani, dužan je odmah obavijestiti Topforsport. Topforsport će se smatrati odgovornim za štetu nastalu zbog neprijavljivanja ili odgođene prijave zlouporabe samo u slučaju ozbiljne pogreške s njegove strane.

3. Prekidanje Top4Running Club članstva

Članstvo se prekida u sljedećim slučajevima: 
a/ član je pružio netočne podatke prilikom prijave, zloupotrijebio pogodnosti koje pruža Klub ili je svojim postupcima prekršio Opće uvjete i odredbe,
b/ na zahtjev člana,
c/ kada član povuče privolu za obradu osobnih podataka.

 
4. Privatnost podataka za članove Top4Running Cluba

Pristajanjem na registraciju, kupac pristaje na obradu svojih osobnih podataka danih tijekom registracije, kao i podataka dobivenih tijekom postupka kupnje. Sve navedene obrade provodi Topforsport u vlastitoj bazi podataka. Član Kluba ovime također pristaje na obradu svojih osobnih podataka koje je pod njihovim imenom registrirao Topforsport kao administrator, u skladu sa Zakonom br. 101/2000 Coll. o privatnosti osobnih podataka u svrhe koje slijede iz uvjeta Kluba. Topforsport ima pravo obrađivati ​​osobne podatke putem imenovanih obrađivača, dok član Kluba priznaje da takve stranke ne podliježu daljnjem odobrenju s njihove strane. Član Kluba slaže se s obradom osobnih podataka na neodređeno vrijeme dok se ugovor ne povuče ili dok Klub ne prekine svoje aktivnosti. Ugovor se može poništiti bilo kada, u kom će slučaju administrator uništiti pohranjene podatke.

 
5. Završne odredbe 

Topforsport zadržava pravo objavljivanja fotografija i videozapisa koji prikazuju pobjednike natjecanja održanih u Klubu, uključujući imena pobjednika, bez ikakvih financijskih naknada, s čime se Član Kluba slaže. Ni jedna nagrada dodijeljena u Klubu neće biti pravno obvezujuća. Topforsport zadržava pravo prilagodbe Općih uvjeta i odredbi kad god je to potrebno. Članovi Kluba biti će obaviješteni o tim prilagodbama na www.Top4Running.hr. Topforsport zadržava pravo prekida aktivnosti Kluba, ako je to opravdano, a datum prestanka bit će objavljen na www.Top4running.hr. 
 
Podaci za kontakt: https://top4running.hr/pg/kontakt