MID SEASON SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
Najnovije izdanje: Adizero Adios Pro 3

Najnovije izdanje: Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 3 min. čitanja

Adizero Adios Pro 3 - najnovije i najbrže Adidas trkačke tenisice za velike udaljenosti- od polumaratona do maratona su konačno tu!

Nove, elitne Adidas tenisice stvorene samo za najbrže su konačno tu- Adizero Adios Pro 3! 

        Kupi sada 

Sve je započelo kad je Peres Jepchirchir oborio svjetski rekord u Pragu 2020 u svojim Adios Pro 1 tenisicama. Od tada su se ove trkačke tenisice kontinuirano razvijale uz pomoć povratnih informacija elitnih trkača što je rezultiralo novim Adizero Adios Pro 3 - trenutno najbržim tenisicama za velike udaljenosti iz Adizero obitelji.  

“Velika mi je čast trenirati u najnovijim Adizero tenisicama. Imamo tu privilegiju znati iz prve ruke koliko Adizero može biti učinkovit kada su u pitanju vrijeme i izvedba, pa je bilo veoma uzbudljivo isprobati nove Adizero Adios Pro 3. Stvarno sam osjetio brzinu i odlično prianjanje ovog modela. Nadam se da mogu nastaviti poboljšavati svoje izvedbe dok nastavljam trenirati i utrkivati se u mojim Adizero Adios Pro 3.” – Amanal Petros, Adidas Sportaš, Njemački rekorder u polumaratonu i maratonu. 

1

Ključne značajke

Adizero Adios Pro 3 su ultimativne natjecateljske tenisice za velike udaljenosti, od polumaratona do maratona, stvorene da podignu trkače na višu razinu i obore rekorde. Inovativna jezgra Energyrods 2.0 u međupotplatu pruža jedinstveno iskustvo trčanja. Gornjište tenisice je iznimno lagano i prozračno za optimalnu potporu i brzinu. Ova super lagana tenisica teži samo 213g. .

Gallery

Što je novo? 

  • ENERGYRODS 2.0 -  Karbonske energetske šipke koje su prije bile odvojene, sad su spojene u jedinstvenu strukturu za usklađeniju krutost. Ugrađene su u međupotplat, paralelno s metatarzalnim kostima kako bi omogućile trkačima povrat energije.  
  • Lightstrike Pro pjena – Međupotplat se sastoji od dvije razine elastične Lightstrike Pro pjene koja pruža trkačima savršenu amortizaciju i povrat energije tijekom dužih utrka, od polumaratona do maratona.  
  • Novo gornjište - Novo, lagano i prozračno gornjište je dizajnirano za utrku, ali isto tako i pruža podršku trkačima tamo gdje je najviše trebaju.
  • Continental gumeni potplat – Pomaže trkačima da dulje ostanu na stazi. Silueta je napravljena od Continental gumenog potplata s prianjanjem za lakše svladavanje zavoja u punoj brzini. 
  • Djelomično izrađene od recikliranih materijala– Ovaj proizvod je djelomično izrađen od niza recikliranih materijala- samo jedno od rješenja koje će pomoći Adidasu da postupno ukine koištenje neobrađenog poliestera i pomoći u smanjivanju plastičnog otpada. 

Držite oči širom otvorene i pratite Top4Running.hr. trgovinu. Adizero Adios Pro 3 će biti dostupne u prodaji vrlo brzo!

Kupi ovdje u T4R-trgovini!

3

 

 


NOVOSTI O PROIZVODIMA