END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda Kupi sada
Karbonske tenisice za srednje udaljenosti: Adizero Takumi Sen 8

Karbonske tenisice za srednje udaljenosti: Adizero Takumi Sen 8

20. 1. 2022 3 min. čitanja

Najnoviji trend: karbonske tenisice posebno za srednje udaljenosti od 5 kilometara do polumaratona. U našoj seriji blogova Karbonske tenisice za srednje udaljenosti obavještavamo vas o najnovijim izdanjima!

Karbonske tenisice najvrući su trend za trkače. U posljednjih nekoliko godina postignuto je sve više nevjerojatnih vremena u maratonima i cestovnim utrkama, također zahvaljujući najnovijoj tehnologiji tenisica. Sve više rasprava o agresivnim karbonskim tenisicama na maratonima dospjelo je na naslovnice, a sada se industrija također fokusira na tenisice od karbona posebno za srednje duljine udaljenosti od 5 kilometara do polumaratona. Jedan od najnovijih brendova je adidas s Adizero Takumi Sen 8 koji vam danas predstavljamo. Tijekom godine i drugi veliki brendovi poput New Balancea, Nikea ili Pume slijedit će sa svojim modelima. U našoj seriji blogova Karbonske tenisice za srednje udaljenosti obavještavamo vas o najnovijim izdanjima!

Adizero Takumi Sen 8

Adidas Adizero Takumi Sen 8

adidas gura naprijed i dizajnira karbonske tenisice posebno za srednje udaljenosti od 5 do 10 kilometara: Adizero Takumi Sen 8. Kao što ime govori, tenisica pripada brzoj Adidas Adizero obitelji koju karakteriziraju posebno lagani modeli s tvrdim potplatom.

O čemu je hype?

Predstavljen javnosti prije samo mjesec dana, Adizero Takumi Sen 8 se već nakon izlaska može pohvaliti svjetskim rekordom. U rujnu se Adidas Adizero: Road to races event održao u sjedištu adidasa u Herzogenaurachu u Njemačkoj s nekoliko pozvanih profesionalnih sportaša. Tamo su postavljena dva nevjerojatna nova svjetska rekorda! Jedan od njih je rekord od 5 kilometara Senbere Teferija. Sa 14:29 minuta sada je najbrža žena ikad na ovoj udaljenosti u utrci samo za žene. Uspjela je postaviti ovo novo fantastično vrijeme u Adizero Takumi Sen 8. Mnogi drugi sportaši također su odabrali ovu tenisicu i postavili brojne nove osobne rekorde.

2

Zašto su ove tenisice tako brze?

Carbon Energyrods pružaju čvrstinu koja vas katapultira naprijed u svakom koraku. Dodatno, međupotplat je opremljen Lightstrike Pro amortizacijom. To pruža elastičnu i laganu amortizaciju koja vam daje pojačanje energije svakim korakom. Kombinacija ovih dviju tehnologija ono je što čini Takumi Sen 8 agresivnom i brzom tenisicom koja ima dinamičku elastičnost potrebnu za srednje udaljenosti i daje izravan osjećaj blizu tla.

Kao što biste očekivali od obitelji Adizero, Adizero Takumi Sen 8 su iznimno lagane. To je zbog njihovog super laganog gornjeg dijela. Uniseks tenisica je teška samo 192 g u muškoj veličini US 9 / ženskoj veličini US 10.

Osjećate li se kao kod kuće na srednje dugim stazama? Jeste li spremni napasti svoj osobni rekord u 2022.? Adizero Takumi Sen 8 je prava tenisica za vas:

Klikni ovdje za Adizero Takumi Sen 8!