5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
Go Faster. Together. Races

Go Faster. Together. Races

13. 9. 2021 3 min. čitanja

Ove godine Top4Running će trčati više kilometara nego ikad, jer ćete vidjeti Black Team na različitim međunarodnim utrkama, a možete se pridružiti i trčati s nama. Nastavite čitati kako biste otkrili kako.

Polumaraton Barcelona – 17.10.2021

Polumaraton u Barceloni? Mi ćemo biti tamo - a vi?

Prijavite se i ponovo doživite pravu utrku s nama. Dreams Mitja Marató Barcelona pruža vam nevjerojatnu priliku da nakon ove lude godine postavite sebi novi izazov, pobijedite svoj sljedeći osobni rekord ili jednostavno doživite svoj prvi izazov u trčanju. Bit ćemo tamo s grupom trkača s ciljem da trče brže, zajedno, svaki sa svojim izazovom. Letjet ćemo iz svih dijelova Europe, a možete nas prepoznati jer će svi nositi majicu Black Team slijedeći našu filozofiju: Go Faster. Together.

Ovo je najbolji polumaraton u Španjolskoj, također želimo da budete najbolji u bilo kojem cilju koji ste sebi postavili. Što čekate?

Idućeg 17. listopada prihvatite izazov!
eDreams Barcelona Polumaraton vas čeka: 

Prijava

Najbolji izbor tenisica za trčanje

Maraton Barcelona – 7.11.2021

Mjesto na kojem ćemo pisati povijest. Pratit ćemo različite trkače s Top4Running pacerima iz cijele Europe kako bismo postigli veliki izazov: Go Faster. Together.

Kao Kipchoge u Breaking 2, vidjet ćete različite pacere koji pomažu jednom trkaču da ostvari svoj san, a Barcelona je najbolje mjesto za to. Najinternacionalniji grad za trčanje, u kojem ćete vidjeti cijeli grad u ovih 42 km 195m i otkriti sva turistička mjesta na kojima će vaš nezaboravan trud biti nagrađen.

Također možete biti dio Black Team -a na ovom maratonu. Kako? Dan prije možete odraditi jutarnje trčanje kako biste aktivirali svoje tijelo, a s nama ćete trčati puni maratonom. 
Trčat ćemo u različitim grupama s različitim tempom, ali to ćete otkriti tek nekoliko dana prije ... Kakav će biti vaš tempo u Barceloni?

Idućeg 7. studenog uživajte u Barcelona Maratonu!
Zurich Marathon Barcelona vas čeka.
Prijava

Najbolji izbor tenisica za trčanje

Maraton San Sebastián - 27.11.2021

Znate li da je ovo najstariji maraton u Španjolskoj i da drži rekord za žene?
Otkrit ćemo je li to istina. Tražimo najbržeg maratonca kojeg možemo imati u Black Team-u (muškarac ili žena), a San Sebastián je najbolje mjesto na sjeveru Španjolske za obaranje vlastitog rekorda.
Zamislite čvrstu skupinu trkača koji će vas od početka do kraja tjerati da budete blizu profesionalaca. Sigurno ćete morati puno trenirati, ali... Zašto nam se ne pridružite?

Tražimo ljude koji su se prijavili na najbrži maraton u Španjolskoj i koji žele biti dio našeg tima s potpunom opremom od strane Top4Running, pristupom Top4Running štandu, VIP start, VIP zagrijavanje i dovoljno hrabrosti za obaranje osobnog rekorda na ovom maratonu.

Idućeg 27. studenog čeka vas osobni rekord na maratonu!
Zurich Maraton San Sebastián vas čeka.

Prijava

Najbolji izbor tenisica za trčanje

Alphafly 3
nike
FuelCell SuperComp Elite v4
newbalance2
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Održivost
ADISTAR CS W
adidas
Održivost
METASPEED SKY PARIS
asics
Održivost
Cloudboom Echo 3
onrunning
Održivost
Vaporfly 3 Premium
nike
METASPEED SKY+
asics
Održivost
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Novo
Vaporfly 3
nike
Prethodni
Sljedeći