MID SEASON SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
RunMotion Coach - Započnite 2022. na pravi način

RunMotion Coach - Započnite 2022. na pravi način

5. 1. 2022 3 min. čitanja

RunMotion Coach vodeća je aplikacija za treniranje u Francuskoj. Započnite 2022. na pravi način.

Kako bi novu godinu započeli na pravi način, TOP4RUNNING je odlučio udružiti snage s RunMotion Coachom i ponuditi vam personalizirano treniranje koje će vam pomoći da postignete svoje sportske ciljeve. Za tu priliku započnite godinu s nama.

Uz TOP4RUNNING, ostvarite 1 mjesec besplatne Premium pretplate s kodom TOP4RUNNINGi pridružite se zajednici s više od 200.000 sportaša.

PROBAJMO

Što je RunMotion Coach?

RunMotion Coach je vodeća besplatna aplikacija u Francuskoj, koju su kreirali vrhunski treneri i trkači. Dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, pružajući plan treninga i važne savjete.

Preuzmi aplikaciju

Trening program po mjeri
Svaki trkač ima personalizirani plan treninga, prema svom iskustvu, svojim dispozicijama i željama, zahvaljujući našoj umjetnoj inteligenciji. Drugim riječima: bilo koja razina, bilo koji cilj.

odakle dolazi? 

RunMotion Coach rođen je tijekom trčanja između Guillaumea i Romaina ADAM-a. Imali su sve više prijatelja koji su željeli iskoristiti planove treninga kako bi se pripremili za svoj prvi trail, proći maratonu za manje od 3 sata ili poboljšali svoju brzinu... Željeli su stvoriti uslugu dostupnu što većem broju ljudi. RunMotion Coach sada je glavni igrač u digitalnom treniranju u Francuskoj i širi se na međunarodnom planu. 

Runmotion Coach Opis: Guillaume (lijevo) i Romain (desno) ADAM, suosnivači RunMotion Coach-a, s vremenima 2h28 i 2h38 u maratonu.

Za koga?

RunMotion Coach je sada razvijen za sve vrste trkača. Zbog svestranosti trenera, pronaći ćete planove i za cestovne utrke i za trail.

Cilj utrke: finišer ili time trial
- 5km
- 10km
- Polumaraton
- Maraton
- Trail
- Ultra-trail (od 80km do 160km)

Wellness cilj
- Počni trčati
- Trči redovito
- Smršavi
- Prestani pušiti trčanjem

Runmotion coach

Koje su prednosti?

Korisničko iskustvo: Odnos s digitalnim trenerom putem automatizirane razmjene trenutnih poruka (chatbot). To je jedina aplikacija u sportu koja to nudi.

RunMotion Coach integrirao je sportsku psihologiju s mogućnošću odabira osobnosti trenera: pozitivne, autoritarne ili filozofske.

Izračun tempa treninga na temelju modela predviđanja izvedbe koji je razvio tim s MIT-a i CNRS-a kojem je pripadao Guillaume ADAM. Ovaj model je najtočniji do sada i omogućuje izračun VMA i izdržljivosti trkača na temelju njegovih ili njezinih rezultata utrke.

Jezici: aplikacija se razvija na međunarodnoj razini i sada je dostupna na francuskom / engleskom / španjolskom.

OSTVARITE SVOJ PRVI PREMIUM MJESEC BESPLATNO S KODOM TOP4RUNNING
PROBAJMO

Runmotion coach 3