END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda Kupi sada
Naš moto: Go Faster. Together.

Naš moto: Go Faster. Together.

2. 8. 2021 2 min. čitanja

Brže kroz moć tima. Tko smo i u što vjerujemo.

2021 je naša godina, Top4Running godina. Svim trkačima želimo pokazati tko smo i u što vjerujemo. Došlo je vrijeme da se izjasnite o nama kao brendu. 

Zašto? Jer nismo samo još jedna trgovina. Mi smo drugačiji. Zato što živimo trčeći, brinemo se za trkače i vjerujemo u svoju moć da pružimo potporu trkačima u potpunosti - ne samo opremom, već i čarolijom da su dio našeg tima. 
 

 

Govorimo o trčanju. Okupljamo trkače - od ceste, preko staze do puteva, od olimpijskog sportaša do početnika. Bilo da se radi o blatnjavom ili strmom putu, intervalnom trčanju na stazi ili unaprjeđenju svakodnevnog treninga trčanja. Tu smo da vas podržimo, bilo gdje, bilo kada jer doista vjerujemo u moć tima. Znamo da je svaki trkač jedinstven, ali svi imamo jedan zajednički cilj, a to je postati brži. 

fsdfef

Kampanja našeg brenda prenosi ovu jednostavnu poruku: Ujedinjujemo trkače iz različitih disciplina (cesta, staza, trail) i zemalja (Njemačka, Španjolska, Italija, Francuska, Austrija) i da je zajednička snaga, tim, snaga koja omogućuje svakom trkaču da ide brže.

Želimo pozvati sve trkače da se pridruže nama i našim ambasadorima na ovom putovanju. Najbolja opcija možda više nije da sami idete svojim putem, najbolja opcija je trčati kao tim. Ne nudimo vam samo najbolje tensice i odjeću, mi smo zajednica liječnika, nutricionista, trenera i stručnjaka i znamo da samo podrška tima ima moć učiniti vas bržim. Uvijek ćemo biti tu da vas podržimo na sljedećoj razini.

Pridružite se putovanju #GoFasterTogether

Instagram