5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
Najvažniji događaji 2021.

Najvažniji događaji 2021.

29. 12. 2021 9 min. čitanja

Godina puna događaja za Top4Running zajednicu bliži se kraju. Mogli smo popratiti brojne sportske događaje kao što su njemačko prvenstvo u atletici, Berlinski maraton ili Europsko Cross Country prvenstvo. Još jedan vrhunac: konačno smo otvorili vlastitu trgovinu u Berlinu u kolovozu!

Godina puna događaja za Top4Running zajednicu bliži se kraju. Mogli smo popratiti brojne sportske događaje kao što su njemačko prvenstvo u atletici, Berlinski maraton ili Europsko Cross Country prvenstvo. Još jedan vrhunac: konačno smo otvorili vlastitu trgovinu u Berlinu u kolovozu!

Osvrt na trkačku 2021. godinu

Siječanj

Lansiranje naše ekskluzivne kolekcije: Nike x Top4Running

U siječnju smo bili prva trgovina za trčanje koja je lansirala atletsku kolekciju zajedno s Nikeom. Ekskluzivna kolekcija dostupna je samo u Top4Running trgovini. Nele Weßel i Julius Lawnik uspjeli smo uvjeriti inovativnim odjevnim kombinacijama i prije lansiranja. Srce naše kolekcije? Svaki bi se trkač trebao osjećati ugodno u svojoj natjecateljskoj odjeći. Ako se to dogodi, moći ćete imati najbolji učinak.

Nike Team

Kupite Nike Team-Collection

 

Veljača

Dvoransko prvenstvo Njemačke u Dortmundu

Dvoransko prvenstvo Njemačke u Dortmundu održano je u veljači pod strogim higijenskim propisima. Nažalost, bilo je dopušteno samo nekolicini elitnih natjecatelja, a gledatelji uopće nisu bili dozvoljeni.

Naši Top4Running ambasadori Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert i Karl Bebendorf uspjeli su se kvalificirati unatoč teškim uvjetima i uspješno su se natjecali u različitim disciplinama: Djamila na 400 metara i time na najkraćoj udaljenosti, Nele i Jana su bile natjecateljice na 800 metara. Nele je za dlaku izmakla medalja s fantastičnim četvrtim mjestom. Karl je stigao na postolje, osvojivši brončanu medalju na 1500 metara.

Gallery

 

Ožujak

Menstrualni ciklus i natjecateljski sport

U ožujku je ASICS lansirao Sakura kolekciju, ekskluzivnu kolekciju za žene. Sakura je japanska i znači cvijet trešnje, kolekcija se temelji na njihovim bojama. Top4Running je ovu kolekciju iskoristio kao priliku za snimanje prve kampanje usmjerene na žene s Djamilom Böhm. U produciranom videu, naša Top4Running ambasadorica govori o temi koja je do danas bila premalo zastupljena: Uloga menstrualnog ciklusa u životu sportaša. Djamila je natjecateljska sportašica, objašnjava kako uspijeva uskladiti menstruaciju i sport.

Klikni ovdje za video

 

Lipanj

Njemačka prvenstva

Njemačko prvenstvo u Braunschweigu moglo bi se održati pred publikom, mali osjećaj normalnosti. Iako je bio vrlo mali, ograničeni broj gledatelja, to nije pokvarilo atmosferu na stadionu.

 

Naša četiri top ambasadora Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert i Karl Bebendorf kvalificirali su se za njemačko prvenstvo na otvorenom. Karl je ostvario veliki udar: senzacionalno je okrunjen njemačkim prvakom u trci sa preponama na 3000 metara, Djamila je osvojila brončanu medalju na 400 metara s preponama. Opet je Florian Kurrasch bio tamo kao službeni fotograf i uspio je snimiti emocionalne snimke za Top4Running zajednicu.

Gallery

 

Srpanj

Go Faster.Together.Campaign.

U srpnju smo konačno uspjeli objaviti našu prvu kampanju brenda. To nam je omogućilo da pokažemo tko smo i o čemu je Top4Running: trkačka zajednica koju ujedinjuju trkači iz različitih zemalja diljem svijeta, ujedinjeni na stazi, cesti ili trailu. Oslobađamo moćnu snagu tima koja svima omogućuje da budu brži. Bez obzira gdje počnete.

Gallery

Klikni ovdje za video!

Adidas snimanje u Parizu

U kolovozu smo snimali u Parizu s adidasom. o čemu se radilo? Brza obitelj Adidas Adizero! Koja se nastavlja širiti. Ekskluzivne dojmove sa snimanja pogledajte u videu:

Adidas Shooting Paris

Click here to see the video!

 

Kolovoz

Konačno! Otvaranje trgovine Top4Running

Od kolovoza pogledajte naš flagstore u Berlinu: probajte najnovije tenisice, sprinterice i odjeću za trčanje. Otvaranje trgovine proslavili smo shakeoutom s Berlin Track Clubom. Središnji dio trgovine? Naš Currex 5D laboratorij! Ovo podiže vašu analizu rada na novu razinu. Svakako biste trebali svratiti kako biste maksimalno iskoristili svoje tenisice i tehniku trčanja.

T4R Store

Klikni ovdje za video otvorenja trgovine!

Berlinski Polumaraton

Polumaraton u njemačkoj prijestolnici zove! A kakav je to dan bio! Startalo je ukupno 15.096 natjecatelja iz 130 različitih zemalja, od čega 14.508 trkača. Kenijka Joyciline Jepkosgei postavila je novi spektakularni rekord staze za 65:16 minuta. U muškoj utrci, Kenijac Felix Kipkoech čak je trčao najbrže doba godine do sada na polumaratonskoj udaljenosti za 58:57 minuta.

Lisom Rihm, Tomom Gröschlom und Xavijem Fernandezom, imali smo naša tri vrhunska ambasadora na startnoj liniji. I svi su postigli osobne rekorde! To govori o Berlinskom polumaratonu, stazi i posebno atmosferi!

Gallery

Svjetska klasa u Zürichu: finale Dijamantne lige

Bliži se finale Dijamantne lige! Tko će osvojiti jackpot, ponijeti kući trofej i novac? Atletske zvijezde čeka ukupno 2,1 milijun eura novčane nagrade!
Hvala Puma što ste nas primili! Zajedno s brendom za trčanje mogli smo snimiti večer za našu Top4Running zajednicu.

Gallery

Vlatava Run

Ovog mjeseca imali smo još jedan vrhunac Top4Runninga: Vlatava Run! "Naša trka" pokriva 360 kilometara, počevši od Šumave u južnoj Češkoj do Praga. Vodit će vas stazama preko seoskih cesta, kroz Nacionalni park Šumava, uz rijeke i na staze. Imat ćete fascinantan pogled s brežuljaka, spuštajući se u dolinu i kroz povijesne gradove u južnoj i središnjoj Češkoj. Trčat ćete danju, ali i noću - jedinstveno iskustvo!

Ogromna udaljenost trči se kao štafeta, s 8 trkača po timu, maksimalno 12. Naravno, na startnoj liniji smo imali tim međunarodnih ambasadora u sastavu Jan Kürsten, Sassimoves, Iva Kopkova and Xavi FernandezJeste li znali? Top4Running je osnovan u Češkoj.

Jeste li sada znatiželjni? Vlatava Run održat će se i 2022. godine: u svom kalendaru označite 14.-15. svibnja!

Klikni ovdje za više informacija!

Berlinski maraton

Uz moto #restartrunning, dat je startni znak na Berlinskom maratonu! Pravi događaj na maratonskim stazama ovoga svijeta. Ne najmanje zahvaljujući Eliudu Kipchogeu, koji je postavio novi svjetski rekord na maratonu 2018. u Berlinu za 2:01:39 sati.

Ove je godine Berlinski maraton bio i najveći svjetski maraton od početka pandemije korone. U gotovo savršenim uvjetima za trčanje sa suncem i 18 stupnjeva, bilo je vrijeme da na stazu krene ukupno 24.796 sudionika.

Naša Top4Running ambasadorica Lisa Rihm postavila je svoj sljedeći osobni rekord za 2:53 sata. Čestitamo na ovom uspjehu od cijele Top4Running zajednice! Osim toga, naši partneri Vaporflyworldwide iz Velike Britanije također su otputovali u Berlin na svoj maratonski debi.

Berlin Marathon

Klikni ovdje za video da osjetite posebnu atmosferu.

Uvid nakon utrke s Philippom Pfliegerom

Najbolji Nijemac na Berlinskom maratonu bio je Philipp Pflieger, koji je završio za 2:15:01 sati i sjajno 16. mjesto u jakoj konkurenciji. Dan nakon maratona došao je u našu Top4Running trgovinu zajedno s osnivačem Icylence-a Alexom Siegmundom i dao nam pogled iza kulisa vrhunskog maratonca: 

Kako je trenirao za maraton u Berlinu? Kako izgleda dan utrke? Je li njegov radni dan završen ili još ima obaveza kada stigne na cilj? Proveo nas je kroz svoj dan i emocije, ali nam je i dao detalje o svojoj opremi.

Pflieger

 

Listopad

Barcelona polumaraton

Ambasadori i osoblje Top4Runninga putovali su iz cijele Europe u Barcelonu (Španjolska) kako bi istrčali polumaraton kao "Blackteam". Bilo je jedinstveno iskustvo sa šatorom u VIP zoni i Elite Start zoni za cijeli tim.

Gallery

 

Studeni

Go Faster Together postaje stvarnost!

Bilo je vrijeme da proširimo poruku naše robne marke #GoFasterTogether u svijetu. Ima li boljeg načina da to učinite nego na epskom maratonu: napasti svoje osobno najbolje vrijeme i zajedno stajati na startnoj liniji kako biste završili utrku?

Naša misija? Pomoći devet trkača iz našeg tima da zajedno postignu svoje osobne rekorde. Bilo je tu ukupno 35 pacemakera, koji su se izmjenjivali svakih 10-20 kilometara kako bi pomogli trkačima da zajedno stignu do cilja. Na 40. kilometru svi su se ujedinili za posljednja dva kilometra. Jedinstven osjećaj!

Gallery

"Beat the best" uz Currex

Sljedeći top događaj u našem flagstoru! Osnivač Currexa Björn Gustafsson sam je tražio trkača s najboljom ekonomijom trčanja u Berlinu. A pridružili su nam se i sportaši Berlinskog Track Cluba. 

 

Gallery

10 Kilometara San Sebastiana

Dan utrke za Blackteam! A kakav je to dan bio! Naš tim je u muškim utrkama izborio sva postolja s Mustaphom i Maelom iz Francuske te Marinom iz Hrvatske. A našem ženskomi Blackteamu za dlaku je promaklo pobjedničko postolje, završivši na četvrtom mjestu. Uz to, naši dečki iz trgovine Noah i Robel su pružili snažnu trku.

10k

 

Prosinac

Top4Running x Eintracht Frankfurt

U nadolazećoj sezoni opremit ćemo atletski odjel "Eintracht Frankfurt" našom Nike club kolekcijom. Partnerstvo je, između ostalih, predstavila vrhunska sportašica Carolin Schäfer.

Eintracht Frankfurt

Želite opremiti i svoj klub? Kontaktirajte nas!

Cross EC Dublin

Posljednji ovogodišnji međunarodni trkački događaj bilo je Europsko prvenstvo u krosu u Dublinu. Florian Kurrasch također je bio tu za Top4Running i uspio je snimiti emotivne slike. Sve što trebate znati možete pronaći na našem blogu.

Gallery

Klikni ovdje za još uvida!

 

 

Klikni ovdje za Philippov uvid u utrku!