Besplatan poklon za trčanje sa svakom narudžbom preko 150€ i 200€ Želim poklon
Vltava Run: Doživite jedinstvenu štafetu u srcu Europe

Vltava Run: Doživite jedinstvenu štafetu u srcu Europe

1. 5. 2023 2 min. čitanja

Vltava Run je NAJVEĆA štafetna utrka u Europi, duga 360 km preko Češke. Ovaj blog vam daje informacije o događaju i prvi dojam o Craft kolekciji, koja će biti dostupna isključivo na Top4Running.

Jeste li ikada čuli za Vltava Run? Ne? Onda je krajnje vrijeme! Vltava Run je NAJVEĆA štafeta u Europi. Svake godine rasproda se u roku od 30 minuta. Spoiler: I ove godine je već rasprodana, tako da će vaše sudjelovanje morati pričekati još godinu dana.

1

Top4Running je jedan od ključnih partnera trke Vltava Run. Bit ćemo tamo s dva ambasadorska tima i predstavljati Top4Running zajednicu. Događaj će se održati od 13. do 15. svibnja. Ruta trčanja duga 360 km vodi preko Češke, start je u Šumavi u južnom dijelu zemlje, cilj je u glavnom gradu, Pragu. Iznimno duga ruta podijeljena je na dionice od 10 kilometara.

Vodi stazama preko seoskih cesta, kroz Nacionalni park Šumava, pored rijeka, kroz šume, preko brda s prekrasnim pogledom, dolje u dolinu i kroz povijesne gradove. Trči se danju, ali i noću - jedinstven doživljaj!

Gallery

Top4Running želi da svi trkači mogu sudjelovati bez obzira na razinu i doživjeti ovo jedinstveno iskustvo. Stoga ćemo naše timove od 12 ljudi popuniti ambasadorima različitih brzina.

Craft će lansirati službenu kolekciju koja će biti dostupna isključivo u Top4Running trgovini. Ovdje možete prvi pogledati elegantnu opremu za trčanje:

Gallery


UTRKE I DOGAĐAJI