END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda Kupi sada
Upoznajte Juliu Samuelsson: T4R Ambasadoricu i Specijalisticu Ljudskih potencijala i Korisničke podrške

Upoznajte Juliu Samuelsson: T4R Ambasadoricu i Specijalisticu Ljudskih potencijala i Korisničke podrške

13. 9. 2022 5 min. čitanja

Upoznajte naš tim i Juliu Samuelsson!

Već je prošlo skoro godinu dana otkada se naša švedska Top4Running ambasadorica, a također i specijalistica za ljudske resurse i korisničku podršku Julia Samuelsson pridružila našem timu. No, kako je počelo njezino putovanje, kako sada izgleda njen uobičajen dan i koji su joj planovi za budućnost? U nastavku saznajte više o Juliji i njenim ambicijama.

1

1. Kako je započeo tvoj put u Top4Sport/Top4Running? Kako si saznala za firmu i koja su bila tvoja početna očekivanja...


Kad sam diplomirala psihologiju u lipnju 2021., tražila sam posao koji bih mogla kombinirati sa svojom sportskom karijerom. Trebao mi je posao koji bi mi dao fleksibilnost i slobodu koja mi je potrebna za treniranje, utrkivanje i razna putovanja 365 dana u godini. Ja, kao i svi oko mene, mislili smo da je to nemoguća misija, ali kada sam pronašla poziciju korisničke službe u Top4Runnigu, još jednom se pokazalo da ništa nije nemoguće. Ne samo da sam dobila slobodu da radim kad mi to odgovara, već sam dobila i priliku da kombiniram svoju strast prema trčanju i radu s ljudima. Zavoljela sam tvrtku i njenu vibru od prvog dana i nije bilo sumnje da je to tvrtka za mene. Pošto sam bila voljna i spremna posvetiti više vremena radu, prešla sam s 10 sati tjedno na 25 sati tjedno u samo nekoliko mjeseci kada sam počela raditi s odjelom Ljudskih potencijala i švedskim društvenim medijima. Činjenica da sam otkrila Top4Running tek kad sam postala zaposlenica i da su mi dali priliku da napredujem i širim svoje područje interesa, čini se pomalo nestvarno i "previše dobro da bi bilo istina” jer savršeno odgovara meni i mojoj trenutnoj situaciji! 

4

2. Što znači biti poluprofesionalna sportašica? Kako izgleda tvoj svakodnevni život? Koji su tvoji trenutni ciljevi/ambicije/snovi?

Za mene to znači puno treninga, puno hrane, puno spavanja i puno planiranja. Često treniram dva puta dnevno, a između toga radim s Top4Running dok puštam tijelo da se oporavi i relaksira, obično na kauču. Trenutno mi je najveći cilj kvalificirati se za Olimpijske igre u Parizu 2024.!

9

3.  Imajući više uloga, kako sve uspijevaš unutar 24 sata? Možeš li opisati svoju svakodnevicu? Kako izgleda tvoj “normalan” dan? Možeš li nam opisati svoju uobičajenu rutinu?

Obično dan započinjem jutarnjim sastankom i doručkom. Zatim odgovaram na e-poštu kupaca prije nego što odem na svoj prvi trening! Kad se vratim kući, brzo pripremim ručak i počnem raditi na svojim HR projektima. Često imam nekakav sastanak ili intervju. Poslijepodne obično radim s ambasadorima, prijevodima i švedskim Instagram računom prije nego što dođe vrijeme za moj drugi trening. Obično pokušavam završiti s poslom prije drugog treninga kako bih bila sigurna da imam slobodnu večer da razbistrim glavu, skuham i pojedem večeru, te provedem vrijeme sa svojim dečkom! Uvijek sam bila vrlo učinkovita u svemu što radim i teško prihvaćam spore projekte. To naravno može biti i dobro i loše, ali mi omogućuje da učinim mnogo u ograničenom vremenu!

7

4. Kako je biti T4R ambasadorica? I kako to uopće funkcionira s ambasadorskim programom?

Biti Top4Running ambasadorica donosi mnogo više prednosti nego što sam mogla zamisliti kad sam se prijavila. Postajete dio ogromne zajednice i tima sa svim vrstama trkača na svim razinama i udaljenostima što je vrlo jedinstveno i tako cool. Bez obzira na kojoj ste razini, uvijek možete pronaći inspiraciju jedno u drugom jer imate istu strast za trčanjem. Svi T4R ambasadori aktivni su na društvenim mrežama i dijele inspiraciju i motivaciju jedni s drugima i našim pratiteljima, ali susrećemo se i u stvarnom životu tijekom raznih događanja na kojima T4R tim prisustvuje. Prije par tjedana bila sam na Europskom prvenstvu u Münchenu zajedno s T4R ambasadorskim timom gdje smo trčali cestovnu utrku na 10 km i usput gledali prvenstvo. Bilo je apsolutno nevjerojatno, ne samo utrkivati ​​se zajedno s timom, već i upoznati sve te strastvene trkače i pojedince. Bilo je to jednostavno nezaboravno iskustvo! Osim toga, također imamo priliku isprobati nove cool proizvode svih najvećih tržišnih brendova.

2

5.  Gdje se vidiš u daljoj, a gdje u bliskoj budućnosti?


U bliskoj budućnosti vidim se kao profesionalnu sportašicu, umjesto poluprofesionalnu. Nadam se da ću se kvalificirati za Olimpijske igre i uzeti medalje na međunarodnim prvenstvima! Želim nastaviti studij s magisterijem, možda kriminalistike. U dalekoj budućnosti vidim se s velikom obitelji, putujući i živeći u različitim zemljama svijeta!

3