END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda -- days --:--:-- Kupi sada
Tempo Run Club i njihovo tjedno Tempo trčanje u Nike Air Zoom Tempo NEXT% tenisicama.

Tempo Run Club i njihovo tjedno Tempo trčanje u Nike Air Zoom Tempo NEXT% tenisicama.

19. 10. 2020 2 min. čitanja

Umjetnost tempo trčanja.

Francuski Tempo Run Club okuplja grupu prijatelja koje ujedinjuje zajednička strast: trčanje. Oni nastoje odraditi što više grupnih treninga. Zapravo, jedna izjava koja bi ih mogla najbolje definirati je: Trčanje je timski sport. Tempo se postiže u timu.

temposa

Bez obzira kakvi su vremenski uvjeti ili raspored njihovih utrka, ovi tempo treninzi su ono što oni iščekuju svaki tjedan. To je poput neke vrste rituala. Uvijek počinju kao čopor, laganim tempom. Ovo je prilika za čavrljanje, biti zajedno i uživati u uskim ulicama Pariza. Zatim, kad udare po ravnici uz obale rijeke Sene, zabava započinje, tempo se povećava, peloton se širi, sve dok ne postignu svoj "tempo utrke".

 

 Nike Air Zoom Tempo Next% su najbolje tenisice za ovu vrstu trčanja. To je lagana tenisica sa izdržljivom konstrukcijom i svestranim prianjanjem, sposobna prilagoditi se bilo kojoj površini. Ove tenisice trkačima pružaju osjećam utrke slično kao i Nike Air Zoom Alphafly NEXT %, ali tijekom svakodnevnih treninga. 

 

 

Taj osjećaj je upravo ono što ova grupa želi tijekom svojih tempo trčanja: tijekom treninga reproducirati neku specifičnu situaciju na koju ćete naletjeti na dan utrke.

Tempo Run Club obično završava svoje treninge teških nogu, ali ponosni što su podijelili odlične trenutke zajedničkog trčanja sa dozom utrke. Rekli smo vam na početku: Trčanje je timski sport. Tempo se postiže u timu.
 

Nađite svoj Tempo