5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
Registrirajte se sada: Austrian Women's Run - We Run To Move

Registrirajte se sada: Austrian Women's Run - We Run To Move

23. 3. 2022 2 min. čitanja

34. ASICS Austrian Women's Run održat će se 22. svibnja. Prijavite se sada i budite dio atmosfere ovog jedinstvenog događaja!

#WeRunToMove - to je moto 34. trke ASICS Austrian Women's Run koja će se održati 22. svibnja. S više od 30.000 starterki iz gotovo 100 različitih nacija, to je najveći ženski sportski događaj u trčanju u Europi. Trčanje samo za žene znači atmosferu, osnaživanje, motivaciju i hrabrost!

Više od 30 godina ovaj klasik na ženskoj trkačkoj sceni bio je mnogo više od trčanja. Cilj trčanja samo za žene je zainteresirati žene i djevojke za ovaj sport. Riječ je o prepoznavanju i vidljivosti žena u svim aspektima života. Moto 2022. #WeRunToMove pokazuje da žene mogu napraviti razliku: zajedno na startnoj liniji za solidarnost, jer zajedno su žene puno jače!

"Moja je misija bila inspirirati žene i djevojke da trče. 34 godine kasnije nastavljam slijediti ovaj cilj," kaže Ilse Dippmann, osnivačica i organizatorica Austrijske ženske utrke.

Sve trkačice mogu startati 22. svibnja na 5 ili 10k. Osim toga, održat će se utrka nordijskog hodanja na 5k.

Gallery

5 k

Bez obzira želite li trčati svojih prvih 5k ili želite napasti svoj PB: 5k teča je prekrasna staza za trčanje kroz Bečki Prater, ravna je i vodi kroz zelenu prirodu. Bodrit će vas bendovi, publika i bubnjarske grupe na putu koji pruža fenomenalnu atmosferu. 5k je također međunarodna ženska staza i glavna staza austrijske ženske utrke.

Iako rezulalt nije najvažniji, bit će neke super-brze žene koje će pokazati što trkačice mogu. Prije svega, Gladys Chepkurui iz Kenije, postavila je novi rekord staze na 5 k s 14:49 min prošle godine. Ove godine želi poboljšati vlastiti rekord prema 14:30 min.

Gallery

10 k

5 k je prekratko za vas? Onda idite na duplu udaljenost! Prihvatite izazov i dopustite da vas sjajna atmosfera inspirira da pistrčete vlastitu utrku od 10 km.

Gallery

5 k nordijsko hodanje


Ne želite trčati, ali biste ipak željeli sudjelovati? Onda se prijavite na nordijsko hodanje od 5 k!

Što čekate? Zgrabite svoje prijatelje i prijavite se za Austrijsko žensko trčanje!

Klikni ovdje za prijavu!

1


UTRKE I DOGAĐAJI