5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
Novo izdanje: ASICS Superblast

Novo izdanje: ASICS Superblast

24. 11. 2022 2 min. čitanja

Super lagane s još više amortizacije i povrata energije: ASICS Superblast je stigao!

Vaša nova tenisica za brza trening trčanja je ovdje: ASICS Superblast!

Tenisica za trčanje je super lagana, a opet vam pruža potrebnu udobnost da zaštiti vaša stopala na najbolji mogući način tijekom dugog trčanja i da vas podržava energijom u svakom koraku.

ASICS SUPERBLAST

U muškoj verziji, tenisica je teška samo 239 grama (američka muška veličina 9). Dolazi s ukupnom visinom od 45,5 mm (visina pete je 45,5 mm, a visina prednjeg dijela stopala 37,5 mm). To rezultira najvišim međupotplatom od svih ASICS tenisica za trčanje do danas.

Udobnu amortizaciju pruža FF Blast Turbo tehnologija pjene. U kombinaciji s potplatom FF Blast Plus, ovo rezultira mekom i udobnom tenisicom koja podržava super poletan i energičan korak, štiteći vas od ozljeda čak i kada trčite veliki volumen tijekom treninga.

Za što je napravljen ASICS Superblast?

Ova nova tenisica za trčanje izvrsna je za duga i brza trčanja, za trening oporavka i jednostavno za punjenje vašeg uma i tijela.

"ASICS Superblast je vrlo dobra tenisica za trening, koja je po mom mišljenju posebno napravljena za duga trčanja ili čak brze treninge s dužim tempom. Ali i za trčanja za oporavak, Superblast je odličan partner za uštedu energije."
- Leon Steinkrug / Top4Running Ambasador DE

ASICS Superblast u usporedbi s Novablastom i Metaspeed Sky +?

Novi ASICS Superbalst je savršena kombinacija ASICS Novablast - kao tenisice za brzi trening i Metaspeed Sky + - kao vrhunske trkaće tenisice. Nema karbonsku ploču, ali pjena omeđupotplata temelji se na FF Blast Turbo materijalu, koji je prvi put korišten u Metapseed Sky +. To mu omogućuje kombiniranje prednosti brzih trkaćih tenisica s amortizacijom i potporom brzih trening tenisica i prikladno je za dugo trčanje, tempo trčanje i sve između.

Cijena: Nabavite nove tenisice za trčanje na top4running za 220 eura:

Kupite ASICS Superblast

 


NOVOSTI O PROIZVODIMA