END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda Kupi sada
Nova Nike team kolekcija - ekskluzivno na Top4Running

Nova Nike team kolekcija - ekskluzivno na Top4Running

16. 2. 2021 2 min. čitanja

Profesionalno opremite sebe i svoj tim za sljedeće natjecanje

Vjerojatno znate za problem profesionalnih sportaša koji uvijek najnoviju i najmoderniju opremu, ali imaju osjećaj da gube centimetre i sekunde jer se ne osjećaju udobno u odjeći koju nose na natjecanjima?

Mi smo riješili ovaj problem novom Nike team kolekcijom, koja je dostupna samo u Top4Running
e-trgovini!

“Odjeća čini čovjeka - i sportaša! S novom Nike team kolekcijom napokon možete podignuti svoju odjeću za natjecanja na višu razinu! 

Samo u Top4Running trgovini nudimo vam najnoviju Nike odjeću u mnogim varijantama boja, na vrijeme za olimpijadu, a sigurno ćete pronaći nešto i za svoj tim! 

Razgledajte sada!

Već smo uspjeli uvjeriti Nele Weßel, Njemačku U20 viceprvakinju na 800m, i Juliusa Lawnika, trećeplasiranog na Europskom prvenstvu i nekoliko Njemačkih prvenstava na 1500m, da isprobaju našu novu kolekciju i snime za nas kampanju!

Dok je Nele bila impresionirana kvalitetom materijala, Julius je odmah zaključio: "Ovo je najbolja timska kolekcija koju sam ikad imao prilike isprobati!" 

feeffd

Bez obzira da li trčite, sprintate, skačete ili bacate - imamo pravi stil za svaku disciplinu, veličinu i individualne želje! Idite na i složite paket za vas i vaš tim, a naš tim eksperata tu je za sva vaša pitanja i savjetovanje bez dodatnih troškova.

Kupite sada!

Na zahtjev, na odjeću se može staviti i print logo vašeg tima ili druge personalizirane natpise! 

Ako imate bilo kakvih pitanja, osobno smo prisutni na velikom broju prvenstava, a u svako doba nas možete kontaktirati putem e-maila: sales@top4sport.com od ponedjeljka do nedjelje!