END OF SEASON SALE! Čeka te preko 4900 sniženih proizvoda -- days --:--:-- Kupi sada
Nike Trail fotografiranje u Barceloni

Nike Trail fotografiranje u Barceloni

23. 8. 2020 4 min. čitanja

Mnogo me puta obuzme osjećaj da je sve što sam postigao slučajnost, da je nezasluženo i da je samo pitanje vremena kada će to svi shvatiti i sve se raspasti.

Nedavno sam pročitao da je taj osjećaj poznat kao "sindrom uljeza", koji karakterizira uvjerenje da drugi imaju pretjerano velikodušan pogled na nas same. Nadalje, bojimo se da će se razotkriti kako nemamo te sposobnosti i konačno svoje uspjehe ne pripisujemo svom trudu i talentu, već pripisujemo sreći.

foto Nike Trail Barcelona

I taj osjećaj ponovno me obuzeo nedavno, kad su mi rekli da bih mogao ići na fotografiranje nove Nike Trail kolekcije, putovanje u Barcelonu na spektakularno mjesto poput Tibidaba. Pa, tih sam dana, između dobivanja potvrde ili ne (COVID-19 problem novog vala), sumnjao da li to zaslužujem te kako su sva ta iskustva koja živim zahvaljujući Top4running sreća.
Istovremeno, to su snovi koje sam oduvijek imao i koje ispunjavam. Zbog toga se osjećam živim, motiviranim i željnim raditi sve bolje i bolje, učiti od najboljih i okružiti se timom koji se nadopunjava. 

foto Nike Trail Barcelona


Superbrzo putovanje u Barcelonu započelo je dugom automobilskom vožnjom iz Murcije s maskom, više od 7 sati. Kad sam stigao, Top4Running ekipa čekala me s divnim espressom. 
Imali smo vremena neko vrijeme popričati dok smo čekali otići po novu članicu, Top4Running #niketrail ambasadoricu, Cristinu. Pokupili smo ju, uz neprocjenjivu pomoć Javija, koji nas je bez greške odveo s jednog na drugi kraj grada. Kada smo se našli u Santsu održali smo prezentacije i odmah počeli razgovarati o projektima, našim životima, psima, kombijima i nadasve trčanju, što nam je svima strast. Nismo mogli ostati predugo jer smo morali ustati vrlo rano kako bismo uhvatili ljepotu prirode i izlaska sunca, s obzirom da je nevjerojatni fotograf Jonathan (Ehovu) želio to svjetlo i vrlo je dobro isplanirao vrijeme za stvaranje čarolije svojim fotografijama.

foto Nike Trail Barcelona

Pet ujutro; budilica zvoni; otvaram oči i sve je još u mraku, ali iskačem iz kreveta i spremam se za polazak u potragu za sudbinom. Stižemo u podnožje Tibidaba, pogledi su nenadmašni, Barcelona odatle i u to vrijeme je impresivna, pogotovo za potajnog ljubitelja ovog grada poput mene. Broj ljudi koji se ondje bavi sportom me ispunjava srećom. Kad god vidim pokret, imam osjećaj društva obrazovanog prema sportu i zbog toga se osjećam dobro. Kada smo stigli na prvu lokaciju, uz Jonathanove naputke smo se pripremili za što prirodnije uspone i silaske; tjerao nas je da se znojimo kao ludi! "Još pet" mu je bila najdraža rečenica, ali ni ja ni Cristina se nismo ni jednom pobunili, ovo je ono što mi zapravo volimo. Osim toga, s tim prvim svjetlom je bilo nemoguće prestati trčati, a već na drugoj lokaciji sa više sunca i vlage smo se natopili znojem.

foto Nike Trail Barcelona

Preostala je samo jedna timska fotografija pa smo otišli do plaže na ručak - kako je prijao onaj tost uz kavu nakon dobro obavljenog posla! Za stolom smo razgovarali o tome kako su nam odgovarale Nike PEGASUS TRAIL 2 tenisice i svi smo se složili da su TOP! Njihova glavna karakteristika je svestranost, "one su dobre za sve" fraza je koju svatko može reći o njima. S njima možete ići od grada do planina i uživati, a onda se možete vratiti do plaže, bez ikakvih problema.

foto Nike Trail Barcelona

Sumnja u sebe igra ulogu u našem vlastitom razvoju; poticaj je za poboljšanje i marljivim radom nas tjera prema perfekcionizmu.

Chemi (Top4Running ambasador)

photographer: Jonathan Rodrigo