Najnovije izdanje: ASICS Metaspeed Sky +

Najnovije izdanje: ASICS Metaspeed Sky +

6. 5. 2022 2 min. čitanja

Dugo očekivani Metaspeed Sky+ lansiran je na izvrsnom ASICS Meta Time Trial-u u Malagi. S većom količinom ASICS-ove Turbo pjene i optimiziranom karbonskom pločom, to je najbrža tenisica u ASICS svemiru. Ovdje možete pronaći sve informacije o novim ključnim značajkama.

Dugo očekivani Metaspeed Sky+ lansiran je na izvrsnom ASICS Meta Time Trial-u u Malagi. Nakon uspješnog lansiranja Metaspeed Sky prošle godine i iznimno pozitivnih povratnih informacija, ASICS je prikupio iskustva elitnih sportaša i iskoristio njihove povratne informacije kako bi dodatno poboljšao dizajn proizvoda i učinio Metaspeed Sky još bržim. Metaspeed Sky+ je lagan 205 g (muška veličina 9 US).

1

Što je novo?

VIŠE TURBO.

The Metaspeed Sky+ sadrži još veću količinu ASICS FF Blast™ Turbo pjene u prednjem dijelu stopala. Tako vam tenisice za trčanje daju još više energije i dodatni skok sa svakim vašim korakom. 

VIŠE POGONA

Karbonska ploča je modificirana kako bi se povećala duljina vašeg koraka. Optimizirano pozicioniranje ploče s više pjene ispod poboljšava vašu ekonomičnost trčanja i gura vas prema osobnom rekordu.

2

NAJVAŽNIJE NOVE ZNAČAJKE

Improved Fit: Poboljšano pristajanje: redizajniran gornji dio omogućuje ugodniji razmak prstiju i bolje držanje u sredini stopala. Temeljili smo ovo poboljšanje na povratnim informacijama i testiranju elitnih sportaša.

MOTION WRAP™ MREŽICA: Ovaj lagani gornji materijal nudi naprednu prozračnost, udobnost i bolju podršku.

Poboljšana geometrija srednjeg potplata: nova geometrija bočne stijenke u prednjem dijelu stopala pomaže u kontroli deformacija, istovremeno pružajući propulzivniji odskok.

Poboljšana amortizacija: Ova tenisica ima otprilike 4 % više FF BLAST TURBO™ pjene od prethodnog modela.

Optimizirano pozicioniranje ploče: Ploča je postavljena više i ravnije u međupotplatu kako bi se pružila veća propulzija za Stride-Type trkače. 

3

 


NOVOSTI O PROIZVODIMA