MID SEASON SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
Četiri nacionalna rekorda: ASICS Meta Time Trials

Četiri nacionalna rekorda: ASICS Meta Time Trials

6. 5. 2022 2 min. čitanja

U Malagi je ASICS organizirao epski događaj s ASICS META Time Trials i okupio vrhunske sportaše iz cijelog svijeta kako bi proslavili lansiranje novog Metaspeed Sky+. Ukupno 27 novih osobnih rekorda, uključujući 4 nova nacionalna rekorda, oboreno je u najbržim ASICS tenisicama do sada.

U Malagi (Španjolska), ASICS je organizirao epski događaj i okupio vrhunske sportaše iz cijelog svijeta kako bi proslavili lansiranje novog Metaspeed Sky+. A ima li boljeg načina za proslavu lansiranja nove najbrže tenisice u asortimanu ASICS nego loviti nova najbolja vremena na 5, 10 i 21,2 km? Ukupno 70 sportaša prihvatilo je poziv i sudjelovalo u ASICS Meta Time Trials. Sa slikovitim krajolikom za trčanje, cestovna je staza vodila uz obalu i mnogi sportaši su je smatrali testom njihove trenutne forme za trening.

Gallery

Njemački trkač na duge staze Richard Ringer stigao je iz trening kampa na velikim visinama u Flagstaffu i uspio je poboljšati svoje osobno najbolje vrijeme za 10 km na 28:40 minuta u Metaspeed Sky+. Pobjedu na ovoj udaljenosti odnio je Etiopljanin Tsegay Kidanu Reda za 27:14 min.

Španjolac Mohamed Katir pobijedio je u utrci na 5 km za 13:20 minuta ispred Francuza Felixa Boura (13:41 min). Za dlaku ispred Nijemca Simona Bocha (13:41 min). Uz Lauru Hottenrott i Katharinu Steinruck, još dvije njemačke ASICS atletičarke su bile dio događaja.

Gallery

27 novih osobnih rekorda, uključujući 4 nova nacionalna rekorda

Jednu od najboljih europskih izvedbi postigla je Eilish McColgan iz Škotske, kojoj je umalo promakao europski rekord na stazi od 5 km, ali je postavila novi britanski rekord s 14:45 minuta. Ukupno je na ASICS događaju u španjolskom lučkom gradu postavljeno 27 osobnih najboljih vremena, uključujući četiri nacionalna rekorda.

Osim britanskog rekorda McColgana, Julia Mayer postavila je novi austrijski rekord u polumaratonu (1:11,13h), a Mekdes Woldu postavio je novi rekord Francuske u 5k za 14:16min. Također u utrci na 5k Carla Dominguez Torner postavila je novi španjolski rekord.

Gallery

2022. godina je s mnogo sportskih događaja za vrhunske trkače. Na rasporedu su Europsko prvenstvo, Common Wealth Games i Svjetsko prvenstvo. Stoga ćemo sigurno češće viđati Metaspeed Sky+ u akciji.Pročitajte ovdje više o novim ključnim značajkama ASICS-ove najbrže tenisice do sada.

5


UTRKE I DOGAĐAJI