SUMMER SALE: Preko 3000 proizvoda na popustu Želim popust
Asics GEL-KAYANO™ 28

Asics GEL-KAYANO™ 28

30. 6. 2021 2 min. čitanja

Iznimna udobnost čak i na dugim dionicama s GEL-KAYANO ™ 28. GEL-KAYANO ™ 28 pruža stabilan korak i mekan doskok bez gubitka brzine.

Iznimna udobnost čak i na dugim dionicama s GEL-KAYANO ™ 28. 


GEL-KAYANO ™ 28 pruža stabilan korak i mekan doskok bez gubitka brzine. 

Bez obzira na to imaju li vaša stopala sklonost pronaciji ili očekujete maksimalno olakšanje na dugim dionicama, već ste pronašli svog idealnog pratioca u Asics GEL-KAYANO ™ 28. 
Savršene kao svakodnevne tenisice za trčanje s kombinacijom udobnosti i držanja. Kako za natjecatelje tako i za rekreativce. 

Asics GEL-KAYANO™ 28

Pri odabiru novog para tenisica, mnoge značajke igraju važnu ulogu, a neke od njih bi svaki trkač trebao uzeti u obzir pri odabiru odgovarajuće tenisice: 

* Koliki je intenzitet trčanja? Povremeni jogger ima drugačije zahtjeve od maratonca.
* Gdje obično idete trčati? Površina igra veliku ulogu u odabiru odgovarajuće tenisice za trčanje, jer postoje odgovarajuće tenisice za asfalt i šumski put.
* Ukus je vrlo individualan, a dizajn i cijena tenisice mogu biti presudni faktori za kupnju odgovarajuće sportske obuće.

U samo nekoliko koraka pomoći ćemo vam pronaći savršenu tenisicu za trčanje.

 

Isprobajte naš Shoe Finder ovdje.

Pronašli ste pravu tenisicu za sebe? Onda postanite dio prvog svjetskog Asics Live istraživanja.

Asics će predstaviti ASICS Uplifter 2021. godine. 
Koristeći kombinaciju tehnologije skeniranja lica i samootkrivanja, ASICS će sportašima rekreativcima omogućiti da vide utjecaj sporta na vlastiti um s ASICS Uplifterom. Ovim će zabilježiti utjecaj različitih sportova kroz 10 emocionalnih i kognitivnih mjernih podataka, pokazujući kako utječu na raspoloženje i rad mozga.

Pomaknite svoj um, uzdignite svijet! 

Saznajte više!