5% dodatnog popusta za članove Kluba odmah Postani član
35. ASICS ženska utrka u Austriji − prijavi se!

35. ASICS ženska utrka u Austriji − prijavi se!

20. 4. 2023 2 min. čitanja

Ovogodišnja 35. ASICS ženska utrka u Austriji održat će se 4. lipnja 2023. Prijavi se i sudjeluj u najvećoj utrci za žene u Europi.

Ove će se godine ASICS ženska utrka u Austriji (AÖFL) opet održati u bečkom Prateru pod motom #WeRunToMove. Uz preko 20.000 sudionica iz gotovo 100 različitih zemalja, to je najveći trkački događaj u Europi. ASICS ženska utrka u Austriji poznata je po atmosferi, motivaciji i hrabrosti! 

Klikni za prijavu

Već 35 godina ova je utrka za žene puno više od trčanja. Cilj je ove ženska utrke potaknuti žene i djevojke na trčanje. Radi se o prihvaćanju i vidljivosti žena u svim sferama života. Žene zajedno mogu napraviti razliku. 

AAWR2023„Moja je misija bila zainteresirati žene i djevojke za trčanje. I nakon 35 godina još uvijek slijedim taj cilj‟, kaže Ilse Dippmann, osnivačica i organizatorica AÖFL-a.

Sve trkačice 4. lipnja mogu sudjelovati u utrci na 5 km ili 10 km. Usto, tu je i utrka nordijskog hodanja na 5 km.

AAWR 2023

5 km


Bilo da želiš otrčati prvu utrku na 5 km ili želiš postići novi osobni rekord, ova je utrka prekrasna jer te vodi divnom stazom bečkim Praterom, ravna je i sva je u prirodi. Za tebe će navijati bendovi, publika i bubnjari koji uvijek naprave sjajnu atmosferu. Utrka na 5 km međunarodna je i glavna utrka AÖFL-a..

Iako cilj utrke nije samo uspjeh, neke nam snažne žene pokazuju koje su njihove mogućnosti. Jedna je od njih Gladys Chepkurui iz Kenije koja je 2021. 5 km otrčala u rekordnih 14:49 min.

AAWR2023

10 km

Utrka na 5 km ti je prekratka? Onda odaberi duplu dionicu! Prihvati izazov i sjajnu atmosferu koja će te potaknuti otrčati 10 km.

5 km nordijsko hodanje

Ne želiš trčati, ali svejedno želiš sudjelovati? Onda se prijavi s prijateljicama za nordijsko hodanje od 5 km.

Što čekaš? Skupi ekipu i prijavite se do 26.4.2023. za ASICS ženska utrka u Austriji 2023. godine!

Klikni za prijavu

Gallery

Top4Running je i ove godine partner ASICS ženska utrka u Austriji. Tijekom vikenda utrke, od 3. lipnja do 4. lipnja, moći ćeš istražiti sve komade iz najnovije ASICS kolekcije u prodajnom šatoru na Festwieseu.

Jedva te čekamo vidjeti!


UTRKE I DOGAĐAJI